Rektorsbrev april 2017

Hej alla elever och vårdnadshavare,

Jag hoppas ni haft ett trevligt påskfirande. Nu väntar vi bara på ännu mer värme, tussilago och vitsippor.
Jag har nu arbetat på Trollbodaskolan i lite över en månad och tycker att jag har världens bästa jobb. Under mina veckor här har jag träffat så många trevliga och duktiga elever.
Jag har också haft ett första möte med skolans Föräldraförening. Föreningen är en viktig kontakt för oss som arbetar här och jag ska göra mitt bästa för att stödja föreningen.
Det är jätte roligt att kunna berätta att vi nu påbörjat ett arbete med att utveckla en matematik och naturvetenskaplig profil på Trollboda. Syftet är att kunna öka stimulansen och motivationen för matematik- och naturvetenskapligt intresserade elever.
Det ska också bli spännande och roligt att få ta vår fina paviljong i bruk fullt ut. Rummen är stora och ljusa.
En och annan match i ” fyra i rad” har jag också hunnit med.
Hoppas att ni alla får ett trevligt Valborgsmässofirande!

Vårhälsningar

Från Carina

Om ni nu läser detta så hoppas jag att ni lagt märke till vår  förbättrade hemsida. Stort tack till Magnus , Catherine och Fredrik!