Föräldraförening

Trollbodaskolans föräldraförening har en lång bakgrund på skolan där föräldrar arbetar aktivt för en bra kommunikation mellan föräldrar, elever och skola.

Tillsammans med skolan vill vi verka för att:

• elever och personal trivs och utvecklas
  • främja sammanhållning i skolan
  • elever och personal har en trygg och utvecklande lärmiljö
  • skapa en bra dialog mellan vårdnadshavare och skolan

Hur arbetar föreningen?

Föreningen har regelbundna möten som är öppna för alla medlemmar. Några viktiga områden som vi fokuserar på är bland annat hälsa och trygghet, undervisningskvalitet, och angelägna ämnen. Vi har återkommande möten tillsammans med skolledningen. Då lyfter vi aktuella frågor och diskuterar angelägna ämnen för både elever och personal.

Hur får jag vara med?

Vill du vara med att påverka? Nyfiken på vad som händer på skolan? Vill du vara med och bidra? Alla föräldrar som är intresserade av att vara med och påverka, vara engagerade och samtidigt få information kring vårt gemensamma arbete är varmt välkomna till Trollbodaskolans föräldraförening!

Har du idéer eller frågor eller vara en del av föräldraföreningen?

Maila till fr.trollbodaskolan@gmail.com

Vi önskar alla ett bra läsår!

/ Föräldraföreningen