Ny tillförordnad rektor på Trollbodaskolan

Rektorsbrev januari 2020

En ny vårtermin har börjat och jullovet är redan över, våra härliga elever är nu på plats. Jag som skriver de här raderna heter Mats Östholm och är sedan första januari ny tillförordnad rektor för Trollbodaskolan.Jag började min tjänst som biträdande rektor för årskurs 7-9 i augusti. Om jullovet gick fort så har veckorna på höstterminen rusat iväg, det stämmer verkligen att tiden går fort när man har roligt.

Under mina första månader på Trollbodaskolan har jag fått vara med om många positiva möten både med elever, vårdnadshavare och medarbetare. På den här korta tiden har jag redan gjort nya erfarenheter och har lärt mig nya saker. Jag ser mycket fram mot att de första månaderna på terminen få leda Trollbodaskolan som tf. rektor. Det finns en energi på skolan som verkligen märks i korridorer, klassrum och personalrum.

Innan jag började mitt uppdrag som Tf. rektor på Trollbodaskolan har jag senast arbetat som biträdande rektor för åk 7-9 på skolan, tidigare arbetade jag under många år som rektor i Habo och Jönköpings kommun.

Ledningens vision och mål är att Trollbodaskolan ska vara en plats med trygg och stimulerande miljö för både elever och för alla som arbetar i skolan, en plats där alla utvecklas och når goda resultat i sin takt utifrån sina förutsättningar. En plats där vi har positiva förväntningar på varandra, där vuxna är tydliga, samverkar och stöttar eleverna i sitt lärande.
Om ni som vårdnadshavare har funderingar om vår verksamhet är ni alltid välkomna att besöka eller kontakta skolan, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Skolledning och personal ser fram emot goda möten med elever och vårdnadshavare vårterminen 2020, ni följer vårt arbete på Skolplattformen och vi finns också på Instagram och Facebook.

Mats Östholm
Tf. rektor Trollbodaskolan