Hej alla elever och vårdnadshavare!

Jag heter Carina Norberg. Fredagen den 10 mars lämnade jag min tjänst som rektor på en skola i Vallentuna för att börja arbeta som er nya rektor här på Trollbodaskolan. Det ska bli så roligt att få arbeta här, tillsammans med så många duktiga medarbetare. Under min första vecka här har jag hunnit träffa skolans viktigaste personer, eleverna, många intressanta och roliga samtal har det redan hunnit bli. Jag fick också förmånen att få vara med på invigningen av det ”nya” caféet på skolan där det serverades saft och bullar.

Som rektor på skolan ska jag göra mitt allra bästa för att leda skolan på ett bra sätt och hoppas att alla, både personal, vårdnadshavare och elever vill arbeta tillsammans med mig.

Jag vill också passa på och önska er en fin vår och en glad påsk!

Carina