Varmt välkomna till Trollbodaskolan!

På måndag kommer äntligen våra efterlängtade elever tillbaka efter sommarlovet.

Vi har dessutom glädjen att få hälsa nya elever välkomna hit till oss.

Klockan 9.00 välkomnar den ansvariga personalen sina elever.  Våra nya Förskoleklasselever kommer att samlas och ha sina hemklassrum i vår fina paviljong där det finns gott om utrymme för både undervisning och lek i samtliga lokaler.

Vår skolgård har fått nya bänkar och våra växter har blivit vårdade, vårt fina stora tråd står självklar kvar i  ” hjärtat”, i mitten av skolan.

Vi har också den stora glädjen att få presentera vår nya fyrbenta medarbetare, hunden Kiwi, som kommer att arbeta här tillsammans med sin matte Anna-Lena, vår nya specialpedagog. Vi har tidigare haft pedagoghund på skolan och har mycket positiv erfarenhet av pedagoghund.

Till detta läsår välkomnar vi också våra nya medarbetare till Trollboda. VI är jätteglada att vi lyckats så bra med vår rekrytering och vi tackar våra elever som deltagit i rekryteringsprocessen och även våra förstelärare som deltagit under de provundervisningar som skett.  Vill man läsa mer om vår rekryteringsprocess så finns det information på skolans hemsida.

Under höstterminen kommer vi att starta upp ett arbete för all personal kring ett tre-årigt projekt kallat ” Visible Learning”.  Vi ser fram emot det arbetet. All personal kommer att arbeta tillsammans för att synliggöra lärandet och tillsammans utveckla undervisningen.

Trevlig helg!

Varmt välkomna!