Presentation av förskoleklasserna

Hurra, snart är det skolval! Välkommen att söka till Trollbodaskolans förskoleklasser.

Mellan den 15 januari och 15 februari ansöker du om skolplacering till kommande läsår via Stockholm stads e-tjänst.

På grund av den pågående pandemin så kan vi tyvärr inte ta emot några nya elever och vårdnadshavare på besök i skolan. Det tycker vi är tråkigt men behöver följa stadens riktlinjer. Trollbodaskolan vill bjuda in dig som vårdnadshavare till ett digitalt informationsmöte via Microsoft Teams där skolledning och personal berättar om förskoleklass och skolans verksamhet. Du kommer även ges möjlighet att ställa frågor i en chatt under mötet. För att delta på mötet ska du anmäla dig genom att klicka på nedanstående länk. Skolan skickar sedan en digital inbjudan till dig.

Anmälan till informationsmöte om förskoleklass >
Tisdag den 26 januari 2021 klockan 18.00.

Kort information om Trollbodaskolan

Trollbodaskolan är en kommunal grundskola med elever i förskoleklass upp till årskurs 9. Skolan har cirka 700 elever. På Trollbodaskolan planerar vi för tre förskoleklasser till läsåret 2021/2022 med cirka 25 elever per klass.

Pedagogerna i förskoleklass har gjort ett ljudsatt bildspel som riktar sig till barnen.

På Stockholm stads webbplats finns information om hur du söker skola.

Stockholm stads webbplats >

Välkommen att kontakta oss vid frågor om förskoleklass!