Sök till Trollbodaskolan inför läsår 2021/2022!

Under tidsperioden 15 januari till 15 februari 2021 kan du som vårdnadshavare ansöka om skolplacering till kommande läsår för ditt barn via stadens e-tjänst.

Vem ska söka?

• Barn som söker skola till förskoleklass och årskurs 1-9
  • Elev som på sin nuvarande skola saknar högre årskurs
  • Elever som önskar byta skola

Välkommen att söka till Trollbodaskolan!

Vi på Trollbodaskolan arbetar alla för att skolan ska vara en plats med trygg och stimulerande miljö för både elever och för alla som arbetar i skolan, en plats där alla utvecklas och når goda resultat i sin takt utifrån sina förutsättningar. En plats där vi har positiva förväntningar på varandra, där vuxna är tydliga, samverkar och stöttar eleverna i sitt lärande.

Nu finns möjlighet i skolvalet att välja Trollbodaskolan och börja på skolan nästa läsår. Vi ser fram emot att få möta alla nya elever efter sommarlovet och säger välkommen redan nu.

Mats Östholm, rektor Trollbodaskolan

Digitalt öppet hus

På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer skolan om till digitalt öppet hus. Trollbodaskolan erbjuder digitala möten via Microsoft Teams där du kommer att träffa skolledning och personal på skolan som berättar om skolans verksamhet. Du kommer även ges möjlighet att ställa frågor i en chatt under mötet. För att delta på mötet ska du anmäla dig genom att klicka på nedanstående länk till anmälan. Skolan kommer sedan skicka en digital inbjudan till dig.

Anmälan till informationsmöte för sökande till förskoleklass >
Tisdag den 26 januari 2021 klockan 18.00.

Anmälan till informationsmöte för sökande till årskurs 7 >
Torsdag den 28 januari 2021 klockan 18.00.

Om du har frågor om skolan och dess verksamhet är du välkommen att kontakta oss!

Vid frågor om e-tjänsten söka skola

Vid frågor om regler för antagning kan du som vårdnadshavare kontakta Stockholms Kontaktcenter på telefon: 08-508 11 550 alternativt via e-post till kcskola@stockholm.se

Information om skolval i Stockholm stad, (extern webbplats) >

Presentation om att söka skola i Stockholm stad (pdf, 825 kB, nytt fönster) >