Informationsmöte för blivande årskurs 7

Nu är skolplacering klar inför läsåret 2021/2022! Vi vill redan nu erbjuda vårdnadshavare med barn som är antagna till årskurs 7 läsåret 2021/2022 ett informationsmöte där vi berättar mer om Trollbodaskolan och vad som väntar i höst.

På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna hålls mötet digitalt i Microsoft Teams. Under informationsmötet kommer du att få träffa skolledning och personal på skolan som berättar om skolans verksamhet. Du kommer även ges möjlighet att ställa frågor i en chatt under mötet. För att delta på mötet ska du anmäla dig genom att klicka på nedanstående länk till anmälan. Skolan kommer sedan skicka en digital inbjudan till dig. Under juni månad kommer skolan skicka hem välkomstbrev till eleverna.
Anmälan till informationsmöte för sökande till årskurs 7 >
Tisdag den 20 april 2021 klockan 17.30.