Vision

Vårt mål är att vara skolan på toppen, inte bara att vara skolan högst uppe på berget, utan också vara den mest attraktiva och omtyckta grundskolan att söka till i närområdet.

På Trollbodaskolan ger vi eleverna de bästa förutsättningarna att nå goda studieresultat och utvecklas som människor. Varje elev ska trivas, känna sig respekterad och visa respekt och tolerans mot andra. Skolan ska kännas lustfylld, inspirerande och så viktig att man inte vill missa den. Vi vill ha ett gott och förtroendefullt samarbete med våra elever och deras vårdnadshavare. Trollbodaskolan är en attraktiv arbetsplats där medarbetare trivs. Trollbodaskolan ska vara roligare än hemma.

Rektor Carina Norberg